Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 april 2012

AEG bestaat 125 jaar en deelt cadeaus uit!

AEG bestaat 125 jaar en viert dat met jou! Als je nu een actiemodel droger of wasmachine van AEG koopt, krijg je een cadeau met een waarde van maar liefst 125 euro! AEG heeft voor ieder wat wils en daarom kun je kiezen uit vier cadeau’s.

De cadeaus

Het eerste cadeau is een AEG stofzuiger die de titel ‘Beste Koop’ van de Consumentenbond heeft gekregen. Deze stofzuiger heeft een High-speed stofopname en tal van andere handige functies. Het tweede cadeau is een ‘wake me up’ set die bestaat uit een broodrooster, waterkoker en koffiezetapparaat. Precies wat je ’s ochtends nodig hebt om lekker wakker te worden! Het derde cadeau is een ‘energy boost’ set die bestaat uit een waterkoker, staafmixer en een verrassingspakket. Je kunt ook kiezen voor het vierde cadeau. Dit is een luxe espressomachine van AEG waarmee je een perfecte Italiaanse espresso, cappuccino en caffe latte mee kunt zetten.

Modellen die meedoen aan de actie

AEG wasmachines en drogers die meedoen aan deze actie zijn:

Wasmachines:
AEG Lavamat 71470FL
AEG Lavamat 71670FL
AEG Lavamat 75472 FL
AEG Lavamat 16850A3

Drogers
AEG Lavatherm 75280 AC
AEG Lavatherm 75470 AH  

Hoe werkt het?

Om het cadeau te krijgen, hoef je alleen hier de antwoordkaart in te vullen en je aankoopbewijs te uploaden voor 30 juni 2012. Je kunt er eventueel ook voor kiezen om het met de post op te sturen.

De antwoordkaart, meer informatie over de cadeaus en de algemene voorwaarden vind je hier.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top