Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 31 augustus 2012

AEG geeft 125 Robijn wasbeurten cadeau

Bij aankoop van een AEG was- of droogautomaat uit de 7, 8 of 9 serie krijg je nu maar liefst 125 Robijn wasbeurten cadeau.

AEG was- en droogautomaten

Bij AEG was- en droogautomaten draait alles om een schone was. Maar dat is pas de basis! AEG was- en droogautomaten hebben bijvoorbeeld innovatieve wasprogramma’s en een lange levensduur. Verder ervaar je een optimaal gebruiksgemak en zijn ze super zuinig in verbruik. Deze reeks pluspunten is wat de AEG was- en droogautomaten uniek maakt.

De voordelen op een rijtje

Groot vulgewicht
De was- en droogautomaten uit de 7, 8 en 9 serie hebben een groot vulgewicht zodat er 7, 8 of zelfs 9 kilo wasgoed in past!

Gold of Silver Woolmark
Ook wollen en zijden kledingstukken kunnen veilig gewassen en gedroogd worden in deze machines. Dat scheelt een hoop handwas, terwijl je kleding in perfecte staat blijft.

Van zuinig tot super zuinig
AEG wasautomaten zijn wel 20 procent zuiniger dan het zuinigste energielabel A+++. De warmtepompdrogers van AEG zijn zelfs tot wel 50 procent zuiniger dan nodig is voor energieklasse A. Zo weet je zeker dat je geen energie verspilt.

ProTex trommel
De ProTex trommel in de AEG automaten gaat extreem voorzichtig om met je kleding, zodat het gelijkmatig en zacht wordt behandeld tijdens de was.

OptiSense systeem
Dankzij het OptiSense systeem weet de machine hoeveel kleding er in de trommel zit. Hierop past hij de hoeveelheid water energie en de tijdsduur aan.

Inverter motor
Deze AEG was- en droogautomaten beschikken over een inverter motor, waarop je maar liefst 10 jaar garantie hebt!

125 Robijn wasbeurten cadeau

Als je tussen 1 september en 31 oktober 2012 een actiemodel was- of droogautomaat van AEG aanschaft, krijg je 125 wasbeurten van Robijn cadeau! Het cadeaupakket bestaat uit een wasmiddelenpakket van 6 flessen voor de witte, kleurde en donkere was. Met dit wasmiddelenpakket kun je maar liefst 125 wasbeurten vooruit!

Actiemodellen

Deze actie geld voor de volgende AEG was- en droogautomaten:

Lavamat 71470
Lavamat 71670
Lavamat 75472
Lavamat 75480
Lavatherm 75470
Lavatherm 75280

Wat moet je doen?

Vul de antwoordkaart in en stuur deze op met daarbij een kopie van de aankoopbon. Je kunt je ook aanmelden via de speciale mini actiewebsite. Je krijgt het Robijn wasmiddelenpakket dan zo snel mogelijk thuis gestuurd.
Actievoorwaarden
Deze actie loopt van 1 september tot en met 31 oktober 2012 en geldt zolang de voorraad strekt. Stuur je inzending met een kopie van de aankoopbon voor 15 november 2012 op. Inzendingen na die datum of inzendingen zonder kopie van de aankoopbon worden niet meer in behandeling genomen. De cadeauwaarde wordt niet geld uitgekeerd en de actie is alleen van toepassing op in Nederland gekochte actiemodellen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top