Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 mei 2012

AEG Lavamat TL wasmachine wint award!

Net als voorgaande jaren is AEG producent Electrolux de grote winnaar geworden van de red dot design awards. Er wonnen maar liefst elf producten van Electrolux prijzen, waaronder de AEG Lavamat TL wasmachine.

Red dot design awards

De red dot desgin awards zijn een van de belangrijkste designprijzen ter wereld. Er doen jaarlijks ruim 45oo producten meer van zo’n 1800 organisaties, verdeeld over 19 categorieën. De producten worden beoordeeld door een professionele jury die hierbij let op kwaliteit, innovatie en het energieverbruik. Tijdens het red dot gala op 2 juli in Duitsland worden de winnende producten aan het publiek getoond en zal Electrolux ook de awards officieel in ontvangst nemen.

AEG Lavamat TL wasmachine

De AEG Lavamat TL is een bovenlader wasmachine met het energiezuinige was systeem OptiSense. Dit systeem zorgt voor een precieze afstemming van water, energie, tijd en de hoeveelheid wasgoed. Kleding wordt hierdoor aan de uiterst nodige hoeveelheid water blootgesteld en zit niet te lang in de machine. Resultaat: kleuren blijven langer mooi en stoffen behouden hun elasticiteit en vorm.

Wasmachine.nl

De AEG Lavamat TL serie bestaat uit verschillenden soorten en maten wasmachines. Bij Wasmachine.nl koop je de voordeligste AEG Lavamat wasmachine, namelijk de 60260 TL. Deze bovenlader heeft een vulcapaciteit van 6 kilo, 1200 toeren en als energielabel A+.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top