Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 23 februari 2011

AEG Lavamat: Uitstekende zorg voor uw kleding met AEG wasmachines

AEG Lavamat wasmachines bieden perfecte zorg voor al uw wasgoed. Zelfs bij delicate stoffen verwijderen deze AEG wasmachines de meest hardnekkige vlekken. De water- en energiezuinige AEG Lavamat wasmachines zijn uiterst voorzichtig met uw wasgoed en houden uw kleding als nieuw.

AEG Lavamat Fuzzy Logic: wassen met precisie

De Lavamat wasmachines van AEG zijn voorzien van het Fuzzy Logic systeem. Dit systeem analyseert de hoeveelheid wasgoed die u in de wasmachine stopt. Het wasprogramma wordt aangepast aan de belading zodat u altijd op de juiste manier wast.

Wol PLUS programma AEG Lavamat

Een aantal AEG Lavamat wasmachines zijn uitgerust met het wol PLUS programma. Dit programma biedt de beste resultaten voor uw meest kwetsbare wollen kleding. Deze AEG wasmachines wassen de wollen kleding perfect schoon en koelen de kleding voordat deze gespoeld wordt. Op deze manier wordt krimpen van de kleding voorkomen.

AEG Silent System

Wilt u wassen wanneer het u uitkomt? Dan zijn de Lavamat wasmachines van AEG de juiste keuze voor u. De motor van deze AEG wasmachines heeft een lager geluidsniveau waardoor de wasautomaat stiller wast. Zo kunt u dus ook ’s nachts (wanneer de stroom goedkoper is) wassen, zonder geluidsoverlast.

Meer weten over AEG Lavamat wasmachines?

Op Wasmachine.nl vindt u een ruime collectie AEG Lavamat wasmachines. Bekijk bijvoorbeeld eens de AEG Lavamat 66840L of de AEG Lavamat 64840L.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top