Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 12 april 2011

AEG vaatwassers met ProClean

De AEG vaatwassers met ProClean leveren de beste prestaties en het minste geluid!

AEG vaatwassers met ProClean zijn geruisloos

Wanneer je gezellig met vrienden aan het eten bent, of een romantisch diner hebt voor twee wil je liever niet afgeleid worden door het lawaai die je vaatwasser af en toe kan maken. De afwasmachines van AEG met ProClean maken zo weinig geluid dat je deze gewoon kan zetten terwijl je gasten er nog zijn.

AEG afwasmachines leveren de beste resultaten

Dankzij slimme innovaties is de ProClean afwasmachine niet alleen geruisloos, hij levert ook nog eens de beste resultaten. Perfect schoon serviesgoed, dat is het resultaat van een AEG vaatwasser met ProClean.
De ProClean afwasmachine heeft verschillende programma’s zodat elke vaat optimaal schoon wordt. Ook beschikt het ProClean assortiment over een Sensorlogic functie, twee sensoren die grondig de grootte en vervuiling van uw vaat detecteren en vervolgens het juiste programma selecteren die voldoen aan de specifieke eisen voor uw specifieke lading.

AEG vaatwassers met ProClean hebben slimme functies

De AEG vaatwassers met ProClean hebben tal van slimme functies. De ProBoost functie zorgt ervoor dat de spuitwaterdruk vergroot wordt waardoor de vaat nog grondiger schoongemaakt wordt. De ProZone biedt ondersteuning bij de extra vervuilde ladingen door een hogere temperatuur te gebruiken en een hogere waterdruk in de onderste korf. De ProClean vaatwassers gebruiken een laatste extra hete spoeling, ExtraHygiëne, waardoor tot 99,9% van de bacteriën dood wordt gemaakt, handig voor bijvoorbeeld snijplanken.

AEG vaatwassers zijn energiezuinig

De afwasautomaten van AEG met ProClean geven de allerbeste resultaten met het minste verbruik aan energie. De Öko Plus optie bespaart energie met een kortere droogtijd. Het Solad Prepares systeem gebruikt water dat verwarmd is door hernieuwbare energie, hiermee wordt het energieverbruik met 60% teruggebracht. En de AutoOff stand zorgt ervoor dat de afwasmachine in de stand-by modus geen energie verbruikt.

Wasmachine.nl

Wasmachine.nl heeft een breed aanbod van AEG vaatwassers. Bekijk hier ons assortiment. Bent u specifiek opzoek naar een afwasmachine met de ProClean functie? Deze modellen zijn voorzien van de ProClean functie:
AEG Favorit 55030W0P
AEG Favorit 55420W0P
AEG Favorit 55002IMOP
AEG Favorit 55002VI0P
AEG Favorit 55002UM0P
AEG Favorit OKO XXLP
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top