Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 29 april 2011

AEG wasmachines: Perfect in vorm en functie

De nieuwst AEG wasmachines zijn toch wel echte toppers. Voorzien van hoogstaande technische snufjes en handige wasprogramma’s maken dat deze energiezuinige AEG wasmachines in elk huishouden thuishoren.

AEG Lavamat wasmachines

De laatste modellen van AEG zijn de L54870 en de L56870 wasmachines. Deze voorladers hebben een vulgewicht van 6 kg en een toerental van 1400. Ben je alleen, samenwonend of heb je kinderen, met deze wasmachines van AEG heb je meer dan genoeg ruimte in de trommel.

De AEG Lavamat wasmachines zijn...

Super stil en toch schoon!
Dankzij innovatieve technologie zijn de nieuwste wasmachines van AEG de stilste in zijn soort. De wasmachine wast je kleding helemaal schoon zonder veel lawaai te maken, dus je geniet tijdens het wassen van alle rust in huis.

Energiezuinig
De L54870 en de L56870 AEG wasmachines gebruiken zeer weinig water en energie. De indeling van efficiëntieklasse is voldaan volgens de Europese richtlijnen. Deze AEG wasmachines hebben een energieklasse A+.

Fuzzy Logic
Fuzzy Logic houd je wasgoed in de gaten en past het programma aan op de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen. Mocht je twijfelen tussen een halve belading of een hele belading, geen zorgen. De AEG wasmachines bepalen het vóór je.

Geen overdosering meer!
Ja, wat is nou eigenlijk de juiste hoeveelheid wasmiddel?! Het is altijd even passen en meten maar de nieuwste AEG wasmachines geven nu aan wanneer je een overdosering van wasmiddel hebt gebruikt. Met de programmaverloop indicatie kun je precies zien waar de machine mee bezig is en deze geeft dus ook aan wanneer u te veel wasmiddel heeft gebruikt. Handig, want zo kun je er volgende keer rekening mee houden.

Aquastop
Ga waterschade tegen! Een aquastop is eigenlijk een soort waterslot. Wanneer er een defecte slang is of er ontstaat een lekkage dan wordt de watertoevoer direct gestopt.

Super handige wasprogramma’s
Voor elke stof een wasprogramma, bijvoorbeeld voor wol of handwas. Ook rekent de AEG wasmachine af met de meest hardnekkige vlekken dankzij de optie: ‘vlekken’. Vooral in combinatie met de 4-fasenspoeling geeft deze optie de beste resultaten. Wasgoed wordt weer helemaal schoon en fris!

Helemaal overtuigd? Bestel dan nu nieuwe AEG wasmachines.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top