Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 november 2012

Bespaar met Miele AutoDos op wasmiddel

De optie automatische dosering op de wasautomaten van Miele bespaart je niet alleen extra werk, maar ook nog eens wasmiddel. Miele AutoDos zorgt er namelijk voor dat het wasmiddel nauwkeurig wordt afgestemd op je was.

Automatische dosering

Het enige wat je dankzij de optie Miele AutoDos nog hoeft te doen is je wasmachine vullen en het gekozen programma te starten, de rest gaat vanzelf met de automatische dosering. Deze doseerunit AutoDos bestaat uit vloeibaar wasmiddel en waspoeder.

Hoe werkt het?

Op het moment dat er water de wasautomaat instroomt, wordt automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel gedoseerd. Deze dosering wordt volledig afgestemd op het vulgewicht, de intensiteit van vervuiling en het gekozen programma. De doseerunit weet zelfs wanneer hij wasmiddel of waspoeder moet gebruiken. Op deze manier wordt er nooit teveel wasmiddel verbruikt en word je kleding op de perfecte manier schoon!

Tot wel 30% wasmiddelbesparing

In vergelijking met handmatig doseren bespaar je met de automatische dosering tot wel 30% aan wasmiddel. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top