Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 04 oktober 2012

Beste drogers volgens de Consumentenbond in september 2012

De Consumentenbond heeft weer wasdrogers getest. Ze werden onder andere getest op droogsnelheid en energieverbruik. Ook werd er gekeken naar hoe gelijkmatig de wasdrogers drogen, of ze de omgeving drooghouden, hoeveel geluid ze maken en hoe gekreukt de was uit de droger komt.

Resultaten

De resultaten waren verrassend: de twee drogers die als beste uit de test kwamen zijn alle twee van Miele. De twee drogers die bekroond zijn met de titel Beste Koop komen van Bosch en Zanussi.

Beste uit de test in september

Alle twee de drogers die in september als beste uit de test zijn gekomen, zijn van Miele.

Miele T 7950 WP EcoC
Deze wasdroger van Miele is erg gebruiksvriendelijke, energiezuinig en hij is ook nog eens stil als hij aan het werk is. Je kunt hem direct op de waterafvoer aansluiten en hij geeft zelf aan wanneer je de condensor schoon moet maken. Ook beschikt hij over handige opties zoals bijvoorbeeld startuitstel en op het display kun je precies aflezen hoe lang hij nog nodig heeft.

Miele T 8827 WP
Ook deze droger van Miele is energiezuinig en maakt weinig geluid. Bovendien is hij ook ngo eens lekker snel. Hij beschikt verder over vele programmamogelijkheden en heeft een voor geïnstalleerd systeem om condenswater in een externe afvoer te legen.

Beste koop in september

De drogers die de titel ‘Beste Koop’ kregen in september komen van Bosch en Zanussi.

Bosch WTW84360NL
Deze droger van Bosch is bekroond door de Consumentenbond omdat hij erg energiezuinig is. Ook geeft hij precies weer hoe het programma verloopt.

Zanussi ZTH485
Ook deze Zanussi droger is bekroond met de titel ‘Beste Koop’. Deze droger is tevens energiezuinig en heeft een handige aanduiding voor het schoonmaken van de condensor.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top