Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 december 2010

Bosch EcoLogixx 7 warmtepompdrogers: superzuinige drogers

Bosch EcoLogixx 7 wasdrogers verbruiken maar liefst 40% minder energie dan andere wasdrogers met energielabel A. Dat is te danken aan de innovatieve warmtepomptechnologie. Door deze verwarmingsmethode verbruikt een Bosch EcoLogixx 7 droger nog geen twee kilowatt per uur!

Warmtepomptechnologie

Warmtepompdrogers zijn een nieuwe trend op het gebied van drogen. Een pompsysteem creëert warmte die in de trommel wordt geblazen. De ActiveAir technologie van Bosch zorgt voor optimaal gebruik van de beschikbare warmte, een verwarmingselement is overbodig. Met een warmtepompdroger bespaar je op jaarbasis al gauw zo’n € 110,- bij gemiddeld gebruik van de droger!

Optimale prestaties tegen laag energieverbruik

De Bosch WTW86561NL is een perfect voorbeeld van een zuinige condensdroger met warmtepomptechnologie. Deze wasdroger kan met gemak zeven kilo wasgoed drogen en verbruikt hierbij ruim 40% minder energie. Speciale programma’s maken het mogelijk om het droogproces precies af te stemmen op de soort en hoeveelheid wasgoed. LED indicatie toont het programmaverloop en de resttijd. De zelfreinigende condensor zorgt ervoor dat deze Bosch wasdroger altijd optimaal presteert en het energieverbruik dus minimaal blijft.

Meer weten?

Meer weten over de warmtepompdrogers van Bosch. Ga naar www.wasmachine.nl daar vindt u ons gehele assortiment Bosch drogers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top