Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 22 oktober 2012

Bosch energiezuinige warmtepompdrogers voor optimaal gebruikscomfort

Met de extreem zuinige warmtepompdrogers van Bosch bespaar je niet alleen op je energierekening, maar profiteer je ook van optimaal gebruiksgemak. Warmtepompdrogers van Bosch blijven altijd energiezuinig en onderhoudsvrij dankzij de zelfreinigende condensor.

Zelfreinigende condensor

De WTW84360 en de WTW84361 warmtepompdrogers van Bosch bieden je een optimaal gebruikscomfort en beschikken over diverse mogelijkheden, zoals de zelfreinigende condensor. Dankzij deze condensor blijven de drogers hun hele levensduur optimaal en energiezuinig presteren.

Deze condensor gebruikt het condenswater dat vrijkomt tijdens het drogen van de was om de condensor mee schoon te spoelen, deze blijft dus altijd schoon en hoef je de condensor nooit meer zelf schoon te maken.

Meer dan energiezuinig

Deze Bosch warmtepompdrogers zijn zeer energiezuinig, want ze zijn maar liefst 40% zuiniger dan vereist is voor energieklasse A. Maar deze droogautomaten zijn meer dan alleen energiezuinig. Ze beschikken ook over vele handige functies, zoals een Sensitive trommelbinnenwand, diverse programma’s waaronder een anti-kreukfase en TouchControl toetsen.

Sensitive trommelbinnenwand
Het Sensitive Drying-systeem bestaat uit een grote droogtrommel met een speciale structuur. Deze structuur zorgt voor een betere bescherming van het textiel tijdens het drogen. Daardoor blijft kleding en ander textiel langer mooi, zelfs in de droger.

Diverse programma’s
Diverse droogprogramma’s zoals wol finish, mix, sport en superkort 40 zorgen ervoor dat je vanaf nu bijna al je kleding in de droger kan stoppen. Het programma anti-kreukfase zorgt er zelfs voor dat je minder strijkwerk hebt. Dit programma van 120 minuten maakt lichte trommelbewegingen na afloop van het programma. Hierdoor is het wasgoed minder gekreukt en heb je dus minder strijkwerk.

TouchControl toetsen
De TouchControl-toetsen van deze Bosch warmtepompdrogers zien er niet alleen elegant uit, maar zijn ook bijzonder makkelijk te gebruiken: slechts even aantippen is voldoende om de gewenste functie te kiezen. Een LED en een geluidssignaal bevestigen vervolgens het selectieproces. De toetsen bestaan uit een start/stop toets, voorzichtig drogen, signaal, licht strijken en starttijduitstel.

Wasmachine.nl

Al met al zorgen Bosch warmtepompdrogers goed voor je wasgoed én voor je energierekening! Bij Wasmachine.nl vind je diverse wasdrogers van Bosch, waaronder deze energiezuinige warmtepompdorgers. Op zoek naar een wasmachine of vaatwasser van Bosch? Ook deze vind je op Wasmachine.nl!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top