Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 26 april 2011

Bosch Logixx 8 wasmachine met VarioPerfect(ie)

Bij de nieuwste lijn Bosch wasmachines is design gecombineerd met de laatste technologische ontwikkelingen. Zoals bij de Bosch Logixx 8. Comfort, zekerheid en perfectie.

Bosch wasmachines

De Bosch WAS28443, WAS28743, WAS32743 zijn een aantal van Bosch nieuwste wasmachines.

Een optimaal design wordt gecombineerd met super handige technische snufjes. Bijvoorbeeld het AntiVibration Design: de wasmachine heeft meer stabiliteit en dankzij de motortechnologie één van de stilste wasmachines. En met de EcoSilence Drive is deze wasmachines (energielabel A+++) één van de energiezuinigste ooit.

Bosch wasprogramma's

Met een aantal geweldige wasprogramma’s garandeert VarioPerfect topresultaten voor alle textielsoorten en elk vulgewicht. Combineer de VarioPerfect en EcoPerfect optie met vrijwel elk wasprogramma voor nog meer energiebesparing met Speedperfect voor supersnelle resultaten.
Met speciale wasprogramma’s voor Sensitive, Sport, kreukherstellend, fijn/zijde, extra snel is deze wasmachine voor iedereen en voor elk gezin geschikt. Ook vlekken zijn geen uitdaging meer, met het speciale Bosch vlekkenprogramma. De wasmachines zijn geschikt om de 14 meest voorkomende vlekken te bestrijden. Handig, want een grasvlek heeft een andere aanpak nodig dan bijvoorbeeld rode wijn!

Bekijk hier alle Bosch producten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top