Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 mei 2011

Bosch SMV40E10EU: Je hebt vaatwassers.. En je hebt vaatwassers!

De Bosch SMV40E10EU is door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop! Dit omdat de prestaties van het hoofdprogramma super goed zijn en je met gemak je vaat in en uit ruimt.

Afwasmachine met veel opties

De Bosch SMV40E10EU is voorzien van veel handige opties. Zo is deze voorzien van een beladingssensor, aquastop, heeft de vaatwasser neerklapbare bordsteunen en behoort tot de categorie fluisterstil.

Verschillende programma's bij Bosch

De Bosch SMV40E10EU heeft vier verschillende afwasprogramma’s en heeft ook de extra functie ‘halve belading’. Met deze functie reduceert het water- en stroomverbruik. Nu zet je de vaat ook aan bij kleine hoeveelheden afwas en hoef je dus je vuile vaat geen dagen meer op te sparen!

Genoeg ruimte in de Bosch SMV40E10EU

De ene dag kook je voor jezelf en de andere dag krijg je bezoek en kook je voor zes man! De belading van je afwasmachine verschilt per dag. Grote potten, kleine pannen, veel of juist weinig borden, in de Bosch SMV40E10EU past het allemaal. Dankzij de neerklapbare bordenrekken, zo vindt alles een plaatsje en staat alles kantelveilig.

Bosch denkt aan het milieu én je portemonnee

Naast gebruiksvriendelijk is deze afwasmachine ook nog eens goed voor het milieu. Deze Bosch vaatwasser is voorzien van een energielabel A, want ook nog eens gunstig voor je portemonnee is!

www.Wasmachine.nl

Bekijk deze én andere Bosch vaatwassers nu op www.Wasmachine.nl!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top