Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 18 november 2010

Bosch wasmachine actie: Met Bosch op vakantie!

Bij aankoop van de Bosch WAQ28460 wasmachine, of de Bosch WAE28463 wasmachine, krijg je € 100,- korting op een verblijf bij Landal GreenParks en maak je ook kans op één van de 50 minivakanties.

Hoe werkt de Bosch actie?

Stap 1
Bij aankoop van de Bosch WAE28463 of de Bosch WAQ28460 ontvang je korting ter waarde van € 100,- op een verblijf bij Landal GreenParks.

Stap2
Ga naar www.omdatelkedruppeltelt.nl om je te registreren. Na het invoeren van uw gegevens kun je direct met € 100,- korting boeken via de speciale actiesite van Landal GreenParks.

Stap3
Je ontvangt een bevestiging van je deelname aan de actie en binnen enkele weken neemt Bosch contact op met de winnaars van de 50 minivakanties.

Bosch Avantixx 7

Bosch introduceert de Avantixx 7 wasmachine. Deze wasautomaat bespaart maar liefst ruim 1000 liter water per jaar ten opzichte van een conventionele wasmachine met een vulgewicht van 7kg. Dit resultaat wordt bereikt door de slimme ActiveWater technologie van Bosch. Deze technologie zorgt ervoor dat het waterverbruik afgestemd wordt op de hoeveelheid en de vervuilingsgraad van het wasgoed. Zo verbruikt de machine geen druppel te veel, maar ook niet te weinig. Naast zuinigheid biedt de Avantixx 7 ook nog een perfecte wasbehandeling door de unieke wave-design wastrommel. Bovendien is deze wasmachine bijzonder stabiel en stil.

Voorwaarden

Deze actie geldt alleen voor de Bosch WAQ28460 en de Bosch WAE28463 wasmachines. De actie loopt van 15 november t/m 31 december 2010. De actievoorwaarden vind je op www.omdatelkedruppeltelt.nl. Kijk op www.landal.nl/bosch voor meer informatie, beschikbaarheid en prijzen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top