Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 maart 2011

Bosch: Wasmachine met vlekkenautomaat voor de 14 meest voorkomende vlekken

Bosch heeft een aantal wasmachines die voorzien zijn van een speciale vlekkenautomaat. Deze Bosch vlekkenautomaat heeft 16 verschillende vlekprogramma’s, dus voor elke vlek één.

Speciale vlekkenautomaat

Een koffievlek op je favoriete jurk, rode wijn op die mooie witte blouse, een grasvlek op je nieuwe witte broek. Het overkomt ons allemaal en helaas gaan niet altijd alle vlekken eruit. Maar dat is verleden tijd, Bosch heeft nu wasmachines met een speciaal vlekkenprogramma.

14 Meest voorkomende vlekken

Deze Bosch vlekkenautomaat heeft een programma voor de 14 meest voorkomende vlekken. Deze Bosch wasmachines hebben een speciaal programma voor elke vlek. Een grasvlek moet je namelijk anders behandelen en wassen dan een wijnvlek! De programma’s pakken gras, wijn, vet, bloed en andere hardnekkige vlekken aan. Nu hoef je dus niet meer zelf aan de slag met groene zeep!

www.wasmachine.nl

Wasmachine.nl heeft een groot aanbod wasmachines. En natuurlijk ook de Bosch wasmachine met vlekkenautomaat voor de 14 meest veelvoorkomende vlekken. Daarnaast zijn deze wasmachines energiezuinig en voorzien van nog meer handige functies!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top