Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 04 maart 2015

Buy & Try – Probeer je AEG wasmachine 90 dagen uit!

Het is belangrijk dat jij tevreden bent over je nieuwe wasmachine. Daarom introduceert AEG een BUY & TRY-periode. Niet tevreden? Dan kan jij binnen 90 dagen na aanschaf het product terugbrengen en krijg je het geld terug. Zonder vragen. Zonder kosten.

Probeer jouw AEG wasmachine met inverter motor nu uit voor 90 dagen! Niet tevreden? Dan kan jij het product heel gemakkelijk terugbrengen. De AEG wasmachines met inverter motor zijn fluisterstil, zuinig en zeer krachtig! Met deze motor ontdek jij de kracht achter energie-efficiëntie!

Actievoorwaarden

Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan in Nederland vanaf 1 februari tot 30 juni 2015. De BUY & TRY-periode van 90 dagen gaat in op dezelfde dag als de aankoopdatum op het originele aankoopbewijs van het aangekocht apparaat. Ben jij binnen 90 dagen aanschaf niet tevreden over jouw AEG-wasmachine, en dit valt binnen de actievoorwaarden, dan kan je op de actiesite van AEG het retourformulier downloaden en invullen.

Met ingevulde formulier dien je terug te keren naar de winkel waar je het apparaat hebt gekocht. De retailer zal jouw apparaat in ontvangst nemen en de omruiling effectueren en aanmelden bij AEG.

Je ontvangt alleen geld terug indien:
- Het apparaat geregistreerd is via de actiesite van AEG.
- Het apparaat binnen 90 dagen na aanschaf geretourneerd is met het originele aankoopbewijs en het ingevulde retourformulier bij Wasmachine.nl.

De BUY & TRY-actie is geldig op de volgende modellen:
    L76475FL
    L76675FL
    L79496NFL
    L89496NFL
    L98697NFL
    L86560TL4
    L87695WD

Lees de volledige actievoorwaarden hier nog eens terug.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top