Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 januari 2015

Crystal Blue wasmachine met 5 jaar garantie!

De Crystal Blue wasmachines zijn gebouwd om jarenlang mee te gaan. Daarom verlengt Samsung de garantie van twee jaar naar vijf jaar voor alle Crystal Blue wasmachines! Zo ben jij ervan verzekerd dat jouw wasmachine wel een tijdje meegaat.

Samsung Crystal Blue

De Crystal Blue wasmachines van Samsung is hét bewijs dat schoonheid en intelligentie prima samengaan. De kristalblauwe deur opent voor jou een wereld van innovatie. Jij kan de machine vanaf elke locatie bedienen met je smartphone dankzij Smart Control. Daarnaast zorgt de EcoBubble technologie voor schoon wassen op lagere temperaturen.

Actievoorwaarden Samsung Crystal Blue 5 jaar Garantie

Bij aankoop van een Crystal Blue promotiemodel ontvang je nu 3 jaar extra garantie cadeau. Een wasmachine heeft standaard een garantie van 2 jaar, waardoor je uitkomt op 5 jaar garantie op je nieuwe wasmachine.

Deze promotie is enkel geldig bij deelname binnen 30 dagen na aanschaf van jouw Crystal Blue wasmachine. De promotie loopt van 1 januari 2015 t/m 31 december 2015 (factuurdatum) en zolang de voorraad strekt. Deze promotie kan gecombineerd worden met andere promoties op de Samsung wasmachines.

Deelnemen

Om deel te nemen aan de promotie ga je naar de actiewebsite van Samsung. Hier vul je het online aanmeldformulier volledig in en upload de volgende documenten uiterlijk t/m 31 januari 2016:
    1. Een kopie van de aankoopbon;
    2. Een foto van het originele productsticker (bevind zich in de deur van de wasmachine)

De volgende modellen doen mee aan de actie:
WW10H9600EW
WW12H8400EW
WW90H7600EW
WW80H7600EW

De volledige actievoorwaarden kan je hier nog eens teruglezen.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top