Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 oktober 2014

De beste Bosch wasmachines en drogers volgens de Consumentenbond

De Consumentenbond test dagelijks producten, zo ook onze wasmachines. Met een energiezuinige wasmachines bespaar je al snel honderden euro’s per jaar. Maar wat is nog meer belangrijk? De Consumentenbond test ook op schoonwassen, spoelen, centrifugeren, gebruiksgemak en waterverbruik. Lees in dit artikel welke Bosch wasmachines en welke Bosch drogers door de Consumentenbond zijn bekroond met het ‘Beste uit de Test’ of ‘Beste Koop’.

Bosch WAY32541NL ‘Beste uit de Test’

De Bosch WAY32541NL is een topmodel wasmachine met intuïtieve gebruikersinterface. Deze luxe wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kilo, 1600 toeren en is 10% zuiniger dan machines met energieklasse A+++. Het Comfort Control bedieningspaneel is makkelijk in gebruik en de motor is duurzaam en stil. Je krijgt overigens tien jaar motorgarantie bij deze wasmachine. Niet voor niets is deze Bosch wasmachine bekroond met de titel ‘Beste uit de Test’.

Meer weten? Lees hier meer over de Bosch WAY32541NL of bestel hem direct.

Bosch WAQ28446NL

Deze Avantixx wasmachine is uitgerust met een EcoSilence Drive, waardoor je geniet van een super stille werking en duurzaamheid. Deze Bosch wasmachine is ECARF-gecertificeerd, wat betekent dat er een speciaal anti-allergie wasprogramma op zit. Met VarioPerfect verkort je de wastijd tot en met 65% en was je maar liefst 50% zuiniger. Ook op deze machine krijg je tien jaar garantie op de koolborstelloze motor.

Meer info over de Bosch WAQ28446NL lees je hier. Je kan deze Bosch wasmachine hier ook direct bestellen.

Bosch WAS32470NL ‘Beste uit de Test’

Deze Bosch wasmachine is niet alleen duurzaam en zuinig, hij wast ook super stil. Je kan tot maar liefst 8 kilo vuile was werken in één keer en ActiveWater stemt het watergebruik automatisch af of de hoeveelheid wasgoed. Zo bespaar je op waterkosten, maar help je ook het milieu een handje. Ook deze wasmachine van Bosch heeft tien jaar motorgarantie en is ECARF-gecertificeerd. Verder heeft deze machine 1600 toeren, VarioPerfect waarmee je tijd en energie bespaart en het snelle 15 minuten programma. Ja, een 'Beste uit de Test' titel krijg je niet zomaar!

Meer weten of direct bestellen?

Bosch WTY87700 Home Professional

Niet alleen de wasmachines van Bosch zijn bij de Consumentenbond in de smaak gevallen. De Bosch WTY87700NL warmtepompdroger is bekroond met het ‘Beste uit de Test’ logo. Niet alleen is deze Bosch warmtepompdroger extreem makkelijk in gebruik, hij droogt een volle lading in minder dan 35 minuten. Droog tot wel 7 kilo wasgoed in één keer, terwijl je kleding wordt beschermd door het SensitiveDrying systeem. Dit systeem bestaat uit een trommel met gegolfde SOFT-wasmeenemers, een luchtstroom en een aflopende glazen binnenkant van de deur, hierdoor blijft je kleding als nieuw. Droogbeurt na droogbeurt. Uniek aan deze droger van Bosch is de zelfreinigende condensor. Je sluit deze aan op de afvoer zodat je de waterbak nooit meer zelf hoeft te legen!

Lees meer over deze Bosch warmtepompdroger of bestel hem direct

Bosch drogers en Bosch wasmachines

Niet voor niets zijn deze toppers door de Consumentenbond bekroond met een speciale titel. Alle bovenstaande producten voldoen aan de strenge eisen en zijn super zuinig. Voor al deze producten geldt, op werkdagen voor 20:00 besteld, volgende werkdag in huis.

Bekijk hier alle Bosch wasmachines en drogers.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top