Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 april 2014

Driedubbel besparen met de G 4282 SC Vi

Met de Miele G 4284 SV Vi bespaar je niet alleen op water en energie, maar krijg je ook nog eens € 100,- retour, waardoor je nu driedubbel bespaart! Deze actie loopt vanaf 1 april 2014 tot en met 30 juni 2014 op de in Nederland gekochte afwasautomaat van Miele.

Miele G 4282 SC Vi

Het maakt niet uit wat voor vaat je hebt, het past ongetwijfeld in de Miele G 4282 SC Vi. Deze afwasautomaat van Miele heeft een optimale ruimtebenutting, veel comfort en is zeer energiezuinig. Met deze afwasmachine kan je zelfs kwetsbare, dunne glazen reinigen. De Miele G4284SCVi beschikt over de EasyComfort rekuitvoering waardoor de rekken – leeg én vol – eenvoudig uit het apparaat glijden. Je hebt maar liefst drie rijen voor het serviesgoed, dankzij het MultiComfort-gedeelte. Naast deze voordelen beschikt deze Miele afwasautomaat nog over een besteklade, tiptoets-bediening, voorprogrammering met resttijdindicatie, zoutreservoir in de bodem, turbothermic-circulatiedroging en vijf afwasprogramma’s voor al je soorten vieze vaat.

Actievoordeel verzilveren

Meedoen aan deze actie doe je heel eenvoudig door je actievoordeel op de Miele website te verzilveren. Let op: zonder een printje van de bevestigingspagina of –mail en een kopie van de aankoopnota is een verwerking van je aanvraag niet mogelijk. Bewaar deze dus goed!

Actievoorwaarden

Deze actie loopt vanaf 1 april tot en met 30 juni 2014 en geldt voor de in Nederland gekochte Miele-afwasautomaat G 4282 SC Vi. Tot 15 juli 2014 heb je de mogelijkheid om je gegevens op de Miele website in te vullen en een kopie van de aankoopnota te sturen naar Miele. Een uitgebreide omschrijving van de actievoorwaarden lees je op de actiepagina van Miele.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top