Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 28 februari 2011

Ecowasbal: handige vlekkenverwijderaar met opvallend design

Kent u de Ecowasbal? Dat is een opvallend groene wasbal gemaakt van milieuvriendelijke kunststof die u vult met een kleine hoeveelheid wasmiddel, tussen de vuile was in uw wasmachine legt en vervolgens uw was weer brandschoon wast. Maar wist u ook dat de Ecowasbal, door zijn opvallende ontwerp mag deelnemen aan de EveryDayDutch expositie in Selfridges in London? Lees hier meer over de Ecowasbal.

EveryDayDutch wordt samen met het Londens warenhuis Selfridges en de Nederlandse ambassade georganiseerd. Tijdens deze expositie in het Londens warenhuis worden de meest spannende ontwerpen uit Nederland van dit moment tentoongesteld, waaronder de Ecowasbal!

Ecowasbal: opvallend groen

De Ecowasbal is een opvallend groene bal gevuld met kleine keramische balletjes waarin u maar een klein beetje wasmiddel hoeft te doen om zo uw vuile was weer brandschoon te krijgen. Door zijn bijzondere look is de ecobal tussen 24 fabruari t/m 27 maart 2011 te bewonderen op de EveryDayDutch expositie in Selfridges in Londen.

Ecowasbal verkrijgbaar bij Wasmachine.nl

De Ecowasbal kopen? Wasmachine.nl heeft de ecowasbal ruim op voorraad. Klik op de ecowasbal als u meer wilt weten over dit product. De eco wasbal direct bestellen? Klik dan op het product rechtsboven aan de pagina.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top