Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 08 februari 2016

Extra lange fabrieksgarantie bij AEG drogers en wasmachines!

Bang dat jouw gloednieuwe wasmachine of droger snel kapot gaat? Dat hoeft niet meer! AEG biedt namelijk maar liefst 5 jaar fabrieksgarantie op AEG ÖKOMix wasmachines en AbsoluteCare A+++wasdrogers. De actie geldt voor apparaten die gekocht zijn in de periode van 1 oktober 2015 t/m 30 september 2016.

Wat is ÖKOMix en AbsoluteCare A+++?

Wat haal je in huis met een ÖKOMix wasmachine of AbsoluteCare A+++ wasdroger met aanvullende fabrieksgarantie? De ÖKOMix wasmachines zorgen ervoor dat het wasmiddel en het water gemengd worden voordat het in de trommel terechtkomt. Dit betekent dat het wasmiddel nooit direct op je kleding komt, en dat je bovendien een beter resultaat haalt met een lagere wastemperatuur. Voor de schoonste, friste en zachtste was die heerlijk ruikt. Met het AbsoluteCare Systeem van de geselecteerde wasdrogers durf je te drogen. Zelfs delicate stoffen als wol en zijde kunnen aan deze droogautomaten toevertrouwd worden, en elk kledingstuk kan bovendien kreukvrij gedroogd worden. Zo blijft al je kleding, van katoen tot zijde, zacht, mooi en fris.

Hoe werkt het?

Als je een ÖKOMix wasmachine of AbsoluteCare A+++ wasdroger hebt aangeschaft in de actieperiode van 1 oktober 2015 t/m 30 september 2016, dan kun je binnen 3 maanden na aankoop je apparaat registreren. Dit doe je via de promotiepagina van AEG. Zodra je je product geregistreerd hebt, geldt de aanvullende fabrieksgarantie. Lees hier de algemene voorwaarden van AEG.

Promotiemodellen

ÖKOMix wasmachines

AEG L79496NFL
AEG L89697NFL

AbsoluteCare A+++ wasdrogers

AEG T87687NIH
AEG T77687NIH
AEG T67682NIH
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top