Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 september 2011

Gratis een Zanussi stoomstrijkijzer cadeau bij aankoop van een Zanussi ZTH485 wasdroger!

De Zanussi ZTH485 is onlangs door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop van augustus 2011. Niet alleen is deze wasdroger 40% energiezuiniger dan een A-label droger, waarmee je maar liefst € 75,- per jaar bespaart, ook is deze droger verrijkt met allerlei handige functies waardoor het drogen nog aantrekkelijker wordt.

Verschillende functies

De Zanussi ZTH 485 beschikt over een warmtepomptechnologie. Dit zorgt ervoor dat er geen warmtemeer ontsnapt en dat de warme lucht binnen blijft. Hierdoor is er beduidend minder energie nodig wat maar liefst 40% energiebesparing oplevert. Verder beschikt deze warmtepompdroger over een automatische cooldown, een dubbel filtersysteem en een elektrische droogtegraad sensor.
Kijk hier voor meer informatie over de Zanussi ZTH 485.

Actievoorwaarden

Als je nu kiest voor de aankoop van een Zanussi ZTH 485 wasdroger word je door Zanussi zelf beloont voor jouw keuze. Als je namelijk nu een Zanussi ZTH485 aanschaft ontvang je een exclusief Zanussi stoomstrijkijzer cadeau. Deze actie loopt van 1 september 2011 t/m 31 oktober 2011 en het enige wat je na aankoop van de Zanussi wasdroger hoeft te doen is een antwoordkaart volledig invullen, voorzien van een kopie van je aankoopnota en dit opsturen naar:

Zanussi
T.a.v. drogeractie
Postbus 120
2400 AC Alphen aan den Rijn

Bekijk hier de actiefolder voor o.a. de antwoordkaart en meer informatie over de drogeractie van Zanussi.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top