Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 mei 2015

Gratis JBL speaker bij Innex - Push & Wash wasmachine

Wil jij een wasmachine die de was voor jou doet? Dan is de 8 of 9 kg Innex – Push & Wash wasmachine van Indesit zeker een aanrader! Met één druk op knop schakel jij de machine in! Bij deze wasmachine krijg jij nu tijdelijk ook een gratis JBL speaker! Terwijl de wasmachine zijn werk doet, geniet jij van jouw favoriete muziek!

Innex wasmachines

Met een Innex wasmachine kan iedereen wassen! 2 seconden heb je nodig om een knop in te drukken. Er zijn geen excuses meer: iedereen kan de was doen. Eenvoudig, snel én veilig. Het is de beste oplossing voor jouw katoenen en synthetische stoffen.

JBL speaker cadeau

Bij een Innex Push & Wash machine krijg jij nu tijdelijk een JBL speaker cadeau. Deze neem je mee het park in of op het balkon en laat jou heel gemakkelijk buiten genieten van je favoriete muziek! Deze actie is geldig van 15 mei t/m 30 juni 2015. Het online aanmeldformulier vul je in op de actiewebsite van Indesit (indesitacties.nl). Plak de originele streepjescode-sticker van het product op de aankoopbon en scan deze in zijn geheel. Upload dit bestand vóór 15 juli 2015. Via de mail ontvang je een ontvangstbevestiging.

Deze actie is geldig op onderstaande producten:
XWE 81483X WSSS EU
XWE 81683X WSSS EU
XWE 91483X WSSS EU

Lees de algemene voorwaarden hier nog eens terug! (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top