Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 06 april 2015

Gratis stoomstrijkijzer bij Siemens wasmachines!

Koop nu een nieuwe Siemens wasmachine en krijg er tijdelijk een gratis stoomstrijkijzer bij! Met deze stoomstrijkijzer zorg jij ervoor dat al jouw kleren kreukvrij zonder hiervoor veel moeite te doen. Wees er snel bij, want voor deze actie geldt: OP=OP.

Gratis TB76 stoomstrijkijzer

Bij onderstaande Siemens wasdrogers krijg je een gratis stoomstrijkijzer. De Siemens TB76 is een sterke, extreem veilige strijkijzer. Geen compromis op resultaat en veiligheid en hij beschikt over activeControl waardoor die automatisch uitschakelt wanneer je het apparaat loslaat. Daarnaast kan je hem snel en druppelvrij bijvullen, beschikt die over een betere stoomverdeling door de optimale vorm en plaats van de stoom openingen en zorgt het titaniumGlissée zool voor een optimale stroomverdeling dankzij het 3-fase ontwerp en de damp kanalen.

Actievoorwaarden

Deze acties zijn geldig zolang de voorraad strekt, dus OP=OP! Bij het bestellen van één van de actiemodellen wordt het cadeau direct in het winkelmandje geplaatst. Je hoeft er verder dus niets voor te doen.

Deze actie is geldig op de volgende modellen:
    WM14Q363NL iQ500 iSensoric
    WM14Q444NL iQ500 iSensoric
    WM14W461NL IQ700 iSensoric
    WM16W542NL IQ700 iSensoric
    WM16W672NL IQ800 iDos
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top