Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 maart 2013

Gratis strijkijzer bij Siemens wasdrogers

Wasmachine.nl heeft weer een exclusieve actie voor jou in petto! Alleen bij Wasmachine.nl ontvang je de hele maand maart een gratis strijkijzer bij Siemens wasdrogers met warmtepomp technologie.

Siemens warmtepompdrogers

Met de Siemens warmtepompdrogers bespaar je geld dankzij de warmtepomp technologie! In feite is een warmtepompdroger gewoon een condensdroger maar dan veel zuiniger. Dankzij de technologie is er geen sprake meer van warmteverlies in de droger en wordt er maar liefst 40% op energie bespaard!

Kijk voor een duidelijke berekening ook eens naar onze Digitale Verkoper. Hier wordt bij 4:36 nog eens duidelijk uitgelegd wat je precies bespaart met een warmtepompdroger ten opzichte van de gewone droger.

Gratis strijkijzer

Bij aankoop van een onderstaande Siemens condensdroger ontvang je nu tijdelijk een gratis strijkijzer van Siemens, de TB76 Extrem ter waarde van € 89,95.

WT44W361
WT46W562

Deze warmtepompdrogers beschikken over handige functies waaronder touchControl toetsen en een zelfreinigende condensor. Het antiVibration design zorgt daarnaast voor meer stabiliteit en stilte. De Siemens WT44W361 is zelfs in september 2012 door de Consumentenbond uitgeroepen tot Beste Koop!

Wat moet je doen?

Het enige wat je hoeft te doen is de Siemens droger aan te schaffen, de rest gaat vanzelf. Geen ingewikkelde formulieren invullen en opsturen, want dit strijkijzer wordt gewoon bij de wasdroger meegeleverd!

LET OP: deze actie duurt tot en met 14 april.

Hieronder zie je nog op een eenvoudig kladblaadje waarop duidelijk te zien is wat jij bespaart met een Siemens warmtepompdroger ten opzichte van een standaard droger.

Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top