Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 07 oktober 2010

Hotpoint-Ariston AQM8D49 - Wasmachine en wasdroger in één!

Nieuw bij Wasmachine.nl zijn de witgoed producten van Hotpoint-Ariston. Deze geruisloze producten met intelligente oplossingen, garanderen gemak in huis. Zo kan je nu wassen én drogen tegelijk met de nieuwe Aqualtis AQM8D49 was-droog combinatie. De Aqualtis AQM8D49 is wasmachine en wasdroger in één.

Hotpoint-Ariston Aqualtis AQM8D49

De Hotpoint-Ariston AQM8D49 was-droogcombinatie heeft een wascapaciteit van 8 kg, een droogcapaciteit van 6 kg en een vulopening van 35 cm. Deze Hotpoint-Ariston Aqualtis AQM8D49 wast en droogt met gemak grote ladingen wasgoed zonder dat je de was uit de wasmachine hoeft te halen.

Speciale programma's AQM8D49

Naast de traditionele wasprogramma's heeft de Ariston-Hotpoint Aqualtis AQM8D49 ook speciale programma's voor bijvoorbeeld jeans, zijde, babykleding en natuurlijk wol! Strijken gaat sneller door het speciale "Makkelijk Strijken"-programma van de wasdroger.

Andere voordelen AQM8D49

Naast bovenstaande handigheidjes is de Hotpoint-Ariston Aqualtis AQM8D49 enorm stil en energiezuinig. Je bespaart tot wel 30% op het waterverbruik van deze was-droogcombinatie.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top