Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 21 februari 2011

Indesit wasmachine kopen? Nu met speciale wasprogramma’s voor sporters!

Indesit wasmachine kopen? Indesit brengt wasmachines op de markt met speciale wasprogramma’s voor iedere sporter. Indesit biedt u de keuze uit 3 speciale wasprogramma’s bestaande uit een intensief programma voor gras-, modder- en gravelvlekken (‘Sport Intensief'), een snel en fris programma voor kleding van lichtere sporten, zoals hardlopen (‘Sport Licht') en een speciaal wasprogramma voor uw sportschoenen.

Indesit wasprogramma: Sport Intensief

Het indesit wasprogramma ‘Sport Intensief’ is ideaal voor het wassen van kleding na buitensporten zoals bijvoorbeeld, voetbal, tennis, mountainbiken enz. Tijdens deze buitensporten kom je in aanraking met verschillende weersomstandigheden en terreinen, dit levert al snel de nodige gras-, modder- en gravelvlekken op. Met het intensieve sportprogramma van Indesit wast u deze vlekken binnen een uur gemakkelijk uit uw kleding.

Indesit wasprogramma: Sport Licht

Voor sporten waarbij je kleding relatief schoon blijft is er het speciale ‘Sport Licht’ wasprogramma. Dit programma biedt de ideale oplossing voor het wassen van transpiratievlekken uit deze kledingstukken. Dit wasprogramma duurt een uur en verbruikt 10 liter minder water dan normale wasprogramma’s! Uw sportkleding is super schoon en fris terwijl uw tegelijkertijd water en energie bespaart. Uw sportkleding is super snel weer schoon voor de volgende training of sportwedstrijd!

Indesit wasprogramma: Sportschoenen

Sportschoenen kunnen vanaf nu gewoon veilig in de wasmachine gewassen worden! Met dit speciale wasprogramma wordt het wassen van uw sportschoenen eindelijk een makkelijk klusje! De schoenen raken met dit wasprogramma niet beschadigd, omdat de schoenen door de hoge snelheid als het ware tegen de wand van de trommel kleven, en zo op één plek blijven. Het geluid wordt hierdoor sterk gereduceerd en de schoenen blijven als nieuw! Geen kleur of dempingverlies.

Indesit wasmachine met sportprogramma kopen?

Onze Indesit wasmachines zijn altijd ruim op voorraad! Bestel snel en gemakklijk online of kom naar onze showroom in Naarden!
Indesit wasmachines met sportprogramma's:
Indesit IWC7145
Indesit IWDC6145
Indesit IWC5125
Indesit IWE7145B
Indesit IWD6125
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top