Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 04 februari 2011

Keuken steeds belangrijker

Op het keukenevent Living Kitchen in Keulen werd duidelijk dat de keuken steeds meer een leefruimte wordt in huis. Van een groep ondervraagden verblijft een kwart dagelijks ruim een uur in de keuken, zestien procent verblijft zelfs ruim twee uur van de dag in de keuken. Bovendien zijn steeds vaker gordijnen, bloemen, tafels en stoelen terug te vinden in de keuken.

Zijn we dan aan het afwassen in de keuken? Nee, dat is ouderwets en voor oude dames. Jonge gezinnen en dan vooral de vrouwen kiezen tegenwoordig steevast voor een vaatwasser. Mannen houden vooral van ‘eventcooking’ in de keuken, denk hierbij aan het bereiden van een etentje voor vrienden. Daarnaast wordt de keuken allang niet meer exclusief gebruikt voor koken en afwassen. Kinderen maken er hun huiswerk, terwijl manlief de administratie zit te doen. 60-plussers blijken vooral muziek te luisteren en te lezen in de keuken.

Vaatwassers naar wens

Het minst graag worden vervelende huishoudklusjes gedaan in de keuken zoals het afdrogen van de vaat uit de vaatwasser. Fabrikanten spelen hier slim op in door vaatwassers te produceren met een beter droogresultaat. Belangrijkste aandachtspunten bij de aanschaf van nieuwe keukenapparatuur zijn: energie-efficiëntie, gebruiksvriendelijkheid, tijdsbesparing en zekerheid. Ook geluidsarme vaatwassers zijn een hit op dit moment.

Vaatwasser kopen?

Wij hebben een groot aanbod energiezuinige vaatwassers, gebruiksvriendelijke vaatwassers en ook geluidsarme vaatwassers. Bekijk ons complete aanbod vaatwassers!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top