Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 08 december 2011

Kleding wassen doe je zo...

Het huishouden bestaat uit verschillende klusjes, waarvan wassen er één van is. Sommigen onder ons vinden dit niet zo erg, maar de meesten beschouwen wassen niet als het leukste klusje wat er is, maar het moet wel gebeuren. Pak het dus goed!

Stappenplan voor je was

Stap 1: Wasetiket
Op het wasetiket staat informatie over hoe je het kledingstuk in kwestie het beste kan behandelen om het zo mooi mogelijk te houden.

Stap 2: Sorteren
Sorteer de was. Dus de witte was bij elkaar, de gekleurde kleding (bonte was) bij elkaar en handdoeken en vaatdoeken etc. bij elkaar. Je kan ook nog op materiaal sorteren, dus wol apart, katoen bij elkaar en zo verder.

Stap 3: Wasprogramma
Kies het wasprogramma dat het beste bij je wasgoed past. Kies bij het wassen van meerdere kledingstukken altijd voor de laagst aangegeven graden op de wasetiketten.

Stap 4: Wasmiddel
Kijk op de verpakking van je wasmiddel om te zien hoeveel je nodig hebt. Gebruik nooit teveel! Door een overdosis wasmiddel komt er te veel schuim in de machine, waardoor je kleding moeilijker uitspoelbaar is en er zelfs vlekjes kunnen ontstaan.

Wasmachine.nl

Na bovenstaande stappen te hebben uitgevoerd is de klus geklaard! Je kan vertrouwen op een mooie, schone was. Wasmachine.nl heeft een breed assortiment aan wasmachines die jouw helpen je was zo lang mogelijk als nieuw te houden.

Kom langs bij ons in Naarden en laat je adviseren door onze professionele medewerkers.

Like op Facebook!

Like onze fanpagina Like dit artikel
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top