Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 22 februari 2013

Leuke gadget: een mini-wasmachine!

Snel even een kledingstuk wassen, maar vind je het zonde om daarvoor de wasmachine helemaal te laten draaien? Dan is de Petit Lanudry Swoosh de oplossing! Deze mini wasmachine wast je vieze shirt binnen een kwartiertje schoon.

Mini wasmachine

De Petit Laundry Swoosh is een product van de Japanse fabrikant King Jim. De wasmachine neemt met een afmeting van 29 x 29 x 44 cm weinig ruimte in en kan je dan ook dankzij zijn kleine formaat overal mee naartoe nemen. Een wasje draaien duurt slechts 15 minuten en er kan kleding in met een maximaal gewicht 250 gram.

Bespaar energie

Heb je een shirt of een vest dat je even snel wilt wassen, dan is deze Petit Laundry Swoosh erg handig. Zo hoef je niet speciaal voor dat ene kledingstuk de wasautomaat aan te zetten bespaar je ook nog eens op je energieverbruik. Ideaal!

Wassen op werk

Altijd fris en schoon op een afspraak verschijnen? Zet de mini wasmachine in je kantoor en fris je kleding voor een afspraak nog even snel op. Eén klein dingetje, hoe krijg je je kledingstuk weer droog? Helaas is er nog geen mini-wasdroger, dus snel droog wordt het niet...

Ben jij wel geïnteresseerd in zo’n mini wasmachine? Deze Petit Laundry Swoosh is momenteel alleen nog in Japan te verkrijgen. Wel zijn er een aantal andere mini-wasmachines verkrijgbaar in Nederland.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top