Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 november 2013

LG Smart Review: plaats een review en je wordt beloond!

LG komt met een nieuwe slimme actie! Je krijgt namelijk geld terug van LG of een gratis Hom-Bot en het enige wat jij hoeft te doen is een review te schrijven! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Voor wat, hoort wat

LG vind de meningen van klanten heel erg belangrijk en daarom willen ze mensen die een review schrijven, belonen. Je krijgt tot wel 100 euro cashback of een Hom-Bot cadeau.

LG Direct Drive wasmachines

De Direct Drive wasmachines hebben verschillende voordelen. Wasmachines worden vaak intensief gebruikt en blijven rondjes draaien. Daarom kunnen de nieuwe wasmachines van LG zes verschillende bewegingen maken, voor een ongeëvenaard resultaat. Kwetsbare stoffen krijg je zorgeloos schoon!

Een Direct Drive wasmachine heeft minder bewegende delen. Zo zitten heeft de wasmachine geen riemen meer die de motor op de trommel aansluiten. Hierdoor gaat de wasmachine langer mee. Je krijgt overigens ook nog eens tien jaar garantie op de motor. Een ander voordeel hiervan is dat de machine veel minder lawaai maakt.

Sommige Direct Drive wasmachines kunnen maar liefst 12 kilo vuile was in een keer wegwerken.

Smart Diagnosis daar wanneer je Direct Drive motor een keer onderhouden moet worden. Waarom op een monteur wachten als je het probleem ook zelf op kan lossen? Laat de wasmachine via je telefoon doorgeven aan de computer van de klantenservice wat het probleem is. Zij helpen je dan vervolgens verder.

Actiemodellen

50 euro cashback

F147T
RC7055AP
F147M2D

100 euro cashback

F149T
F168PR2D
F148T
RC9055AP2Z
RC8055AP2Z

Hombot cadeau

F1495BD

Hoe werkt het?

Het is heel simpel. Na aankoop van een actiemodel ga je naar de LG actiesite en schrijf je een review over je aankoop. Vul je gegevens, upload een kopie van je aankoopbon in en kies je cadeau. Binnen zes weken ontvang je deze. Deze actie loopt van 1 november t/m 28 februari 2014.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top