Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 18 mei 2010

LG wasmachine kopen? Hier de 5 grootste voordelen!

Er is tegenwoordig volop aanbod in nieuwe wasmachines, de meest handige snufjes van dit witgoed apparaat volgen elkaar in rap tempo op! Een keuze maken voor een bepaald model kan hierdoor nogal lastig zijn. Hieronder hebben we je vast 5 redenen gegeven om te kiezen voor een LG wasmachine.

10 jaar garantie op de motor

De LG wasmachines hebben een motor die direct is aangesloten op de trommel, waardoor minder onderdelen nodig zijn. Zo is er geen aandrijfriem en de wasmachine is minder schade gevoelig. De machine vereist dus minder onderhoud en heeft een langere levensduur, wat voor besparingen op reparatiekosten zorgt en langdurig comfort oplevert. LG geeft tien jaar garantie op deze Direct Drive-motors.

Grote wascapaciteit

De extra grote trommel is ideaal voor het wassen van dekbedden en dekens, eveneens kunnen bergen wasgoed in één keer in de trommel. Dit betekent minder vaak wassen en besparing van tijd en energie.

Energiezuinig

Kleine wasjes, grote wasjes; altijd zuinig! Het ‘Optimal Load Dectect’ systeem weegt de was en stemt hier de programmaduur en het water- en energieverbruik op af. Of u nu 2 kilo of bijvoorbeeld 6 kilo wast, het wordt altijd schoon en scheelt enorm in de kosten.

A+ label in Europa bij 1400 RPM

In Europa krijgen modellen met 1600 RPM een AAA-label. Maar de Direct Drive wasmachines van LG krijgen dankzij haar geavanceerde Direct Drive-technologie al een AAA-label bij 1400 RPM.

Kinderbeveiliging

De veiligheid van jou en je dierbaren zijn erg belangrijk. LG producten zijn voorzien van een kindvriendelijke beveiliging. Zo worden risico's en gevaren zoveel mogelijk uitgesloten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top