Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 06 september 2010

LG wasmachines : perfect schone was met 6 Motion

De nieuwste LG wasmachines bieden ongekende wasprestaties. Kleding wordt zo schoon en grondig gewassen dat het lijkt alsof het met de hand is gedaan. Deze intelligente wasautomaten bieden een slimmere manier van wassen, afgestemd op verschillende materiaalsoorten. Het vulgewicht van de meeste nieuwe LG wasmachines is ruim 11 kg. Dat is dus heel veel schone was met slechts één keer wassen!

LG Direct Drive-motor

De nieuwe LG wasmachines zijn voorzien van een revolutionaire Direct Drive-motor. Deze technologie zorgt voor een stillere werking (slechts 54 dB) en het energieverbruik is ruim 30% lager dan bij andere A-label wasmachines. Bovendien krijg je van LG een standaard garantie van 10 jaar op de Direct Drive-motor!

6Motion wasmachines

De Direct Drive-motor in de LG wasmachines ondersteunt 6Motion. Een gecontroleerde draaisnelheid en speciale bewegingen van de binnentrommel bieden wasprogramma’s voor vele verschillende materialen. Deze bewegingen zijn te vergelijken met handwasbewegingen.

Stralend schoon

De 6Motion technologie in LG wasmachines kneedt, wrijft, wringt en schudt het wasgoed stralend schoon. Het wasmiddel verspreidt zich beter over de kleding en machinekrimp wordt tegen gegaan. Vlekken en allergenen krijgen geen kans. Met een zeer schoon en zacht wasresultaat gaat de 6Motion verder dan standaard wassen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top