Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 14 augustus 2012

Lingerie wassen, how to?

Altijd lastig, lingerie wassen. Kan dat wel in de wasmachine of toch beter met de hand? Wat is wijsheid? Hoe je je lingerie ook wast, met delicate stoffen moet je voorzichtig zijn. Check altijd het was etiket met de instructies van je lingerie. De ene bh is de andere nog niet!

Wasnetje

Als je je lingerie in de wasmachine gaat wassen is het belangrijk dat je deze maar op maximaal 30 graden wast, een handwasprogamma is ook helemaal goed. Mooie kanten bh’s en satijnen of zijde slipjes kun je in een speciaal wasnetje doen. Zo blijft je lingerie tenminste nergens aan haken en komt deze helemaal schoon en mooi de wasmachine uit. Wasmachine.nl heeft ook gewone wasnetjes voor je slips!

Betty Ball

Er is zelfs een speciale bal voor bh’s. De Betty Ball is dé oplossing voor het veilig wassen van je bh’s. In de Betty Ball kun je twee bh’s tegelijkertijd wassen en is geschikt voor alle soorten bh’s. (t/m cup D). Het gebruik is super simpel en doordat je je bh’s in de wasmachine wast, ben je er zeker van dat ze goed schoon worden.

Handwas vs. wasmachine

Je kan natuurlijk je lingerie met de hand wassen, maar het is een tijdrovend klusje en met gebruik van bijvoorbeeld de Betty Ball ben je sneller klaar én is het resultaat beter! Overigens stop je je bh’s natuurlijk niet in de droger, maar hang je deze netjes op!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top