Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 12 juni 2012

Maak kans op een weekend NEW YORK!

Whirlpool heeft nu een leuke actie lopen waarbij je kans maakt om een weekend voor twee personen te winnen naar New York. Doe mee met de Whirlpool Metropolitan City Challenge, beantwoord de vragen en ontdek welke skyline verborgen is achter de Whirlpool apparaten.

Wat moet je doen?

Wil jij kans maken op die te gekke citytrip naar New York? Koop dan nu een Whirlpool actiemodel en verdubbel je kansen. Het is niet verplicht om een Whirlpool apparaat aan te schaffen, maar het brengt je wel een stapje dichterbij. De deelname aan de Metropolitan City Challenge is dus gratis en voor iedereen!

Hoe werkt het?

Schrijf je in voor de online game van Whirlpool Metropolitan, speel het spel samen met een vriend, vriendin, collega, familielid, partner et cetera en beantwoordt samen de vragen. Voor ieder goed gegeven antwoord krijg je punten en wordt steeds iets meer van de foto van een metropool onthuld. Herken je de skyline? Vul dan de naam in, want des te meer foto’s je herkent, hoe meer punten je krijgt.

Je kunt vrijblijvend meedoen zonder Whirlpool actiemodel aan te schaffen, doe je dit wel, dan ontvang je extra punten. De uiteindelijke winnaar van de online game is de winnaar die op 31 augustus 2012 het meeste aantal punten heeft verzameld.

Metropolitan inspiratieboeken

Bij aankoop van een Whirlpool apparaat uit de Metropolitan collectie op Wasmachine.nl, heb je de keuze uit twee Metropolitan inspiratieboeken t.w.v. € 29,95. Vul het formulier in en krijg deze thuisgestuurd.

Actievoorwaarden

De actie loopt van 1 mei t/m 31 augustus 2012. Onderstaande Whirlpool Metropolitan modellen doen mee met deze actie.

- Paris 1400
- Moscow 1400
- New York 1400
- Green 50

Meer informatie over deze Whirlpool Metropolitan City Challenge vind je hier.
Voor de complete actievoowaarden ga je naar de actiesite van Whirlpool Metropolitan.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top