Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 april 2013

Miele geurpakket cadeau bij aankoop Edition 111-droger

Je wasgoed wordt niet alleen droog, maar krijgt tijdens het droger ook nog eens een heerlijk geurtje. Wanneer je nu een Edition 111-droogautomaat van Miele aanschaft krijg je namelijk pakket Miele-geurflacons ter waarde van maar liefst 99 euro cadeau.

Miele Edition 111-droger

Met een droogautomaat van Miele ervaar je de luxe van frisse geuren die tijdens het drogen automatisch aan je wasgoed worden toegevoegd. Je wasgoed wordt dus niet alleen lekker droog en zacht, dankzij de Miele geurflacons ruikt het ook nog eens ontzettend lekker.

Om je kennis te laten maken met deze nieuwe vorm van frisheid krijg jen u bij aankoop van een Miele-droogautomaat uit de Edition 111-srie een pakket geurflacons ter waarde van 99 euro cadeau.

Pakket geurflacons

Dit pakket geurflacons bestaat ui negen geurflacons. Van elke geur ontvang je drie flacons:

 • Aqua staat voor schoon, zuiver en fris. De onnavolgbare belevenis van een frisse zeebries
 • Cocoon staat voor rust, geborgenheid en harmonie. Een aangename geur voor het hele gezin
 • Nature staat voor bloemen, natuur en frisheid. De geur van een ongerepte natuur


 • De geurflacons van Miele kunnen in alle nieuwe droogautomaten met een speciale houder in het pluizenfilter gebruikt worden. De geur wordt tijdens het droogproces gelijkmatig over het wasgoed verdeeld. De intensiteit van de geur kun je zelf aanpassen. Let op: de geurflacons zijn niet geschikt voor droogautomaten met luchtafvoer.

  Actievoorwaarden

  Deze actie loopt van 1 april tot en met 31 mei 2013 en geldt voor de volgende Miele droogautomaten:

 • Miele T8861 WP ED111
 • Miele T8813 C ED111


 • Per consument kan een keer meegedaan worden aan de actie. Heb je tussen 1 april en 31 mei een van bovenstaande drogers gekocht? Dan heb je tot 15 juni 2013 de mogelijkheid om het serie nummer van de droogautomaat en je gegevens in te vullen via dit formulier. De geurflacons ter waarde van 99 euro worden dan op gestuurd.
  Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
  loadingLoading...
  To Top