Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 maart 2011

Miele introduceert eigen wasmiddel

Miele Nederland gaat een eigen wasmiddel lanceren. Naast het produceren van huishoudelijke apparatuur gaat Miele nu ook een eigen wasmiddel op de markt brengen.

Totaaloplossingen van Miele

Miele biedt totaaloplossingen aan en zij vinden dat een eigen wasmiddel bij dit totaalconcept hoort. Bovendien draagt een eigen wasmiddel bij aan de toegevoegde waarde voor klanten.

Toegevoegde waarde

Toegevoegde waarde moet tot leven komen vindt Miele. Als voorbeeld: Het Inspirience Centre van Miele. In dit complex staan alle nieuwe modellen stofzuigers, ijskasten, inbouwapparatuur prachtig uitgestald. Tevens biedt dit centrum de mogelijkheid aan om te lunchen, waar zakenlui dan ook graag gebruik van maken. Cees Helder, sterrenchef biedt hier zijn World Class Cooking arrangement aan, waarbij consumenten met Miele nog lekkerder leren koken.

Miele Ultra Color wasmiddel

Miele heeft lang gewerkt aan haar totaaloplossingen concept en is dan ook van mening dat een eigen wasmiddel hier perfect bij past. Het is overigens niet de bedoeling om te gaan concurreren met een Unilever of P&G. De witgoedfabrikant gaat het wasmiddel verkopen onder de naam Miele Ultra Color en is verkrijgbaar in het Miele centrum in Vianen en via hun webshop. De slogan van Miele luidt: ‘Er is geen betere' en naar verwachting zal het wasmiddel van Miele erg goed scoren op de Nederlandse markt.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top