Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 17 september 2013

Miele komt met nieuwe wasmachines en drogers!

Diverse merken hebben vol trots hun nieuwste technologische snufjes gepresenteerd op de IFA 2013 in Berlijn. Zo ook Miele. Zij komen met een nieuwe lijn van wasmachine en drogers die op alle gebieden zijn verbeterd.

Powerwash

Niet alleen zijn de machines voorzien van energielabel A++, ze hebben ook PowerWash. Een nieuwe technologie van Miele. Het is eigenlijk een tweede pomp die de watercirculatie in combinatie met de special trommelrotaties verbeterd. De was-efficiency wordt met 10% verbeterd!

Twin Dos

Het speciale dispenser systeem, Twin Dos, gevuld met wasmiddel schuif je in de wasmachine en het zorgt ervoor dat er altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt wordt. Alle drogers zijn uitgerust met de warmtepomptechnologie voor optimale droogresultaten en energiezuinigheid. De wasmachines en drogers komen in twee series op de markt, de W1 en T1 in twee verschillende designs: ChromeEdition en de WhiteEdition. Zodra de nieuwe Miele machines op de markt komen, koop je ze natuurlijk het snelst bij Wasmachine.nl!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top