Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 mei 2014

Miele wasmachine nu met gratis stofzuiger!

Miele houdt van schoon. Schoner dan schoon. En daarom krijg je bij aankoop van een 1600 toeren Miele W1 wasmachine een stofzuiger t.w.v. 169,95 cadeau! Zo heb je niet alleen een ongekend schone was, maar ook een schoon huis.

Miele W1 wasmachines

De nieuwe Miele W1 wasmachines zijn voorzien van nieuwe technieken waardoor je was ongekend schoon wordt. Dankzij Powerwash gebeurt dat ook nog eens in een recordtijd van één uur! Je vuile was wordt sneller bevochtigd en door de speciale sopcirculatie wordt de werking van je wasmiddel optimaal benut. Hierdoor is het wasresultaat 10% keer beter.

Het automatische doseersysteem TwinDos zorgt er daarnaast voor dat de juiste hoeveelheid wasmiddel wordt gebruikt, voor witte én bonte was.

Gratis Miele S 700 stofzuiger

Bij aankoop van een actiemodel W1 Miele wasmachine krijg je een Miele S 700 stofzuiger t.w.v. 169,95 cadeau! Zo hou je jezelf, je was én je huis stralend schoon.

Actieproducten

Bekijk hier alle Miele W1 wasmautomaten.

Wat moet je doen?

Deze actie loopt van 1 mei t/m 30 juni 2014 en is alleen geldig op de actiemodellen. Ga naar aankoop van je Miele wasmachine naar de Miele actiesite. Hier kan je je aanmelden en lees je hoe je je nieuwe stofzuiger krijgt. Ook vind je hier alle actievoorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top