Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 27 februari 2014

Miele wasmachines: gewoonweg de beste

Miele is tegenwoordig bijna een begrip geworden in plaats van een merk. Al sinds de oprichting van het merk in 1899 loopt immer besser als rode draad door de lange geschiedenis van dit bedrijf. Vandaag de dag staat Miele nog steeds bekend als kwaliteitsmerk en vooruitstreven merk. Op het gebied van witgoed bijvoorbeeld komt Miele ook dit jaar met nieuwe, innovatieve snufjes.

PowerWash

Miele’s Power Wash is de nieuwe standaard in schoon: sneller, schoner en zuiniger! Dit nieuwe systeem bestaat uit de PowerShower en QuickPowerWash. PowerShower is een sopcirculatie die vuil of de meest effectieve manier verwijderd. De QuickPowerWash zorgt ervoor dat je binnen een uur geniet van het beste wasresultaat.

Capdosing

Een aantal van Miele’s nieuwe wasmachines is voorzien van Capdosing. Via een capsule in de wasmiddellade wordt er precies de juiste hoeveelheid wasmiddel gebruikt. Je kan kiezen tussen vijf verschillende wasmiddelen, drie wasverzachters, een impregneermiddel en een booster.

Thermo Softcare-trommel met voorstrijken

Deze functie maakt je leven wat makkelijker. De trommel wordt namelijk na de laatste keer centrifugeren verwarmd, waardoor het wasgoed in de trommel glad wordt gemaakt. Je wasgoed is hierdoor makkelijker te strijken.

Strijken met stoom

Kies voor de optie ‘opfrissen’ en je kleding wordt opgefrist en is kreukvrij. Met de ‘licht strijken’ functie kan je gewassen kleding glad maken en laten drogen. Kies je voor de ‘overhemden’ functie dan wordt de strijkfunctie automatisch ingesteld. Dit bespaart je een hoop tijd.

Andere pluspunten

Een aantal andere pluspunten van Miele wasmachines en drogers zijn dat het onderstel verrijdbaar is. Hierdoor kan je je wasmachine eenvoudig verplaatsen. De trommel wordt automatisch gepositioneerd. Deze staat na afloop van een programma altijd met de vulopening naar boven. En uiteraard gaan Miele wasautomaten een leven lang mee. De machines doorstaan uitvoerige, zware tests en niets wordt aan het toeval overgelaten.
Koop Miele bij Wasmachine.nl
Bekijk hier ons volledige aanbod van Miele wasmachines, drogers en was-droogcombinaties. Producten op werkdagen voor 20:00 ’s avonds besteld, worden de volgende dag geleverd.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top