Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 02 februari 2010

Nieuw: Miele droog was combinatie, de snelste ter wereld

Bent u opzoek naar een droog was combinatie? Goed nieuws! Miele introduceert de WT2780 WPM. Een was droog combi met een grotere capaciteit, verbeterde was en droogprogramma’s en zeker niet onbelangrijk, deze Miele is de snelste was-droogcombinatie ter wereld!

Twee vliegen in één klap!

Een droog was combinatie is dè ideale optie voor als u klein behuisd bent. U slaat namelijk twee vliegen in één klap. Met een was droog combi kunt door middel van één machine drogen èn wassen. Ideaal.

Grote capaciteit

De nieuwe Miele, de WT2780 was en droog combi heeft nog meer voordelen. Zo is de beladingscapaciteit hoger (5,5 kg voor wassen en 3 kg voor drogen) en kunt u maarliefst binnen anderhalf uur 3 kilo wasgoed wassen en drogen!

Speciale programma’s

De WT2780 beschikt over handige programma’s. Vuile jeans, overhemden, zijde blouses, of sportschoenen? Geen probleem. Nog meer handige functies? Ja zeker. De was droog combinatie is bijna geluidloos en beschikt over een functie waarmee uw vuile was binnen 20 minuten weer brandschoon is

Vieze vlekken

Tot slot; de vlekken. De Miele WT2780 WPM droog was combinatie heeft een nieuwe vlekken functie. Een handige wasfunctie waarmee per wasbeurt, 22 vlekken kunnen worden verwijderd. En nog wat. Om de meest hardnekkige vlekken te verwijderen, worden de extra wasfuncties in of juist uitgeschakeld voor het schoonste resultaat.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top