Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 03 februari 2010

Nieuw: Siemens wasmachine, het stilste wasautomaat ter wereld!

Wordt u ook soms gek van dat harde geluid van uw wasmachine? Overweeg dan een Siemens wasautomaat. De nieuwe wasmachines van Siemens beloven namelijk de stilste wasautomaten ter wereld te zijn. Nieuwsgierig? Lees hier verder.

Nieuwe specificaties

De nieuwe wasmachines van Siemens, zoals de WM14S442 en de WM14S7B2EU, zijn erg handig als u bijvoorbeeld een open keuken heeft. Waarom? Ze doen super stilletjes hun werk. Dit komt dankzij de IQdrive, antivibratievormgeving en de speciale geluidsisolatie.

….Goed dat vraagt om een korte uitleg. De nieuwe wasmachines beschikken over een IQdrive motor. Dit houdt in dat de koolborstels in de nieuwe machines vervangen zijn door een permanentmagneet. Samen met een nieuwe zijwand zijn de Siemens wasautomaten muisstil.

Optimaal gebruiksgemak

Niet alleen het stille geluid van de wasmachine is opvallend maar ook het gebruiksgemak. Zo is het antivlekkensysteem erg handig. Rode wijn op uw witte blouse of grasvlekken op uw broek? Siemens verwijdert zonder voorbehandeling de 16 meest hardnekkige soorten vlekken.

Handige functies

Nog een positieve bijdrage aan dit stille wasautomaat van Siemens is onder ander de nieuwe varioPerfect-bediening, het programma Outdoor/Impregneren, maar ook het antikreuk systeem en de Viario Soft trommel. Stuk voor stuk handige specs die bijdragen aan een optimaal gebruiksgemak!

Nieuwsgierig naar deze wasmachine van Siemens? Dit wasautomaat is ook verkrijgbaar in ‘Black Edition’. Kijk op onze site, wasmachine.nl onder de categorie ‘wasmachines’. Daar vindt u alle wasautomaten die wij verkopen. Zo ook de Siemens wasautomaten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top