Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 februari 2015

Nu €50,- retour bij een Indesit Innex wasmachine!

Pure innovatie – dat is de nieuwe Indesit Innex wasmachine. Met deze wasmachine is het voor het eerst mogelijk een katoen & synthetisch wasprogramma te starten met slechts één druk op de knop. Op deze innovatieve wasmachine krijg je nu €50,- retour!

De nieuwe Indesit Innex wasmachine is voorzien van een aantal handige nieuwe eigenschappen. Eén van de belangrijkste daarvan is de PUSH & WASH knop. Met één druk op de knop maak jij je leven een stuk gemakkelijker. Met één klik speel je jouw waszorgen weg. Niet voor niets is de belofte van de nieuwe Innex-wasmachine: ‘twee seconden, één druk op de knop, nul zorgen’.

De vele voordelen van de Innex wasmachine

Daarnaast is de wasmiddellade zo ontworpen dat je exact de juiste dosering van twee verschillende reinigingsmiddelen kan toevoegen. Dit geldt zowel voor vloeistoffen als poeder. Zo voorkom je ook verspilling van je wasgoed, wat er natuurlijk indirect ook weer voor zorgt dat je geld bespaart op het kopen van wasgoed.

Dan zijn we nog steeds niet klaar, want de Innex-wasmachine heeft ook nog een van de grootste vulopeningen in de markt. Ook heeft de wasmachine een ergonomisch geïntegreerde handgreep voor een mooi design.

€50,- cashback op je nieuwe Innex-wasmachine

Ben jij van plan om een nieuwe Innex-wasmachine te kopen? Dat komt goed uit, want Indesit komt met een geld-terug-actie waarbij je nu €50,- retour ontvangt bij aankoop van een Innex-actiemodel. Dit bedrag ontvang je terug wanneer je je tussen 15 februari en 31 maart 2015 aanmeldt. En dat is nog niet eens alles! Als je ook nog een review over je nieuwe Innex wasmachine plaatst op Kieskeurig.nl, maak je ook kans op een gloednieuwe iPod Air.

Hoe maak je kans op de cashback én op de iPad Air?

Vul het online formulier in op de actiewebsite van Indesit en plak de originele streepjescode-sticker van het product op de aankoopbon. Maak een scan van de aankoopbon met streepjescode-sticker en upload dit bestand uiterlijk 15 april 2015. Je ontvangt dan een ontvangstbevestiging per e-mail. Het retourbedrag maakt Indesit binnen 6 weken na je over.

Je maakt kans op een iPad Air door een review achter te laten op Kieskeurig.nl in de periode van 15 februari t/m 31 maart 2015. Na de registratieperiode wordt de winnaar van de Apple iPad Air geselecteerd en krijg je automatisch bericht. Uitleg van de wijze waarop je een review achterlaat, vind je terug in het aanmeldformulier, nadat je op de review optie in het registratieformulier hebt geklikt. Alléén de eerste 100 deelnemers die een product review achterlaten maken kans op de iPad Air, dus wees er snel bij! (ACTIE VERLOPEN!)

Actiemodellen

De Indesit Innex actiemodellen zijn:
    XWE 81683X WSSS EU
    XWE 91483X WSSS EU

Lees hier de volledige actievoorwaarden. (ACTIE VERLOPEN!)
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top