Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 oktober 2014

Ontvang 1 jaar gratis wassen bij aankoop van een Miele W1 wasmachine

Met de nieuwe Miele W1 wasmachines was je niet alleen sneller, maar ook makkelijker én zuiniger. Daarnaast krijg je nu tijdelijk een pakket wasmiddel cadeau waarmee je een jaar lang onbezorgd kunt wassen!

Miele W1

De Miele W1 is voorzien van het innovatieve PowerWash. Deze technologie bestaat uit PowerShower en QuickPowerWash. PowerShower heeft een speciale sopcirculatie die zorgt voor een effectieve verwijdering van vuil en zorgt voor het beste wasresultaat. QuickPowerWash garandeert het beste wasresultaat in slechts één uur!

Dankzij TwinDos gebruik je nooit meer te veel wasmiddel of wasverzachter. Dit slimme systeem stemt de hoeveelheid wasmiddel af op de hoeveelheid vuile was. Met CapDosing zorgt je dat je was de zorg krijgt die het verdient. De Miele-caps zijn een goede aanvulling op speciale wasprogramma’s. Je plaatst de cap in de wasmachine en deze doseert automatisch de inhoud. Je kan kiezen uit vijf speciale wasmiddelen, drie wasverzachters, impregneermiddel en een booster.

Dankzij de Thermo-SoftCare trommel komt je kleding als nieuw uit de wasmachine. Gebruik je de optie Gladstrijken, dan wordt de trommel na de laatste centrifugegang verwarmd waardoor het wasgoed al in de trommel wordt glasgemaakt. Je wasgoed is hierdoor makkelijker te strijken!

De Miele W1 wasmachines zijn ook voorzien van een slim beladingsherkenningssysteem. Dit systeem analyseert de vuile was en past hier het water en energieverbruik op aan.

Bij de onderstaande actiemodellen krijg je nu tijdelijk een wasmiddelpakket cadeau!

Actiemodellen met TwinDos:

WKG 120 WCS, WKG 130 WPS, WKH 130 WPS, WKH 270 WPS, WKR 770 WPS, WMG 120 WCS, WMG 120 WPS, WMH 120 WPS en WMH 260 WPS.

Actiemodellen zonder TwinDos:

WKF 120 WCS, WMF 120 WCS, WMF 120 WPS en WMF 820 WPS.

Gratis wasmiddel

Bij de actiemodellen met TwinDos krijg je pakket 1 cadeau. Deze kan je hier aanvragen.

Bij actiemodellen zonder TwinDos krijg je pakekt 2 cadeau. Dit pakket kan je hier aanvragen. Deze actie loopt van 15 oktober t/m 15 december 2014. Lees hier ook alle voorwaarden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top