Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 15 oktober 2014

Ontvang een gratis stoomstation bij een XXL Bosch wasmachine of droger

Is jouw wasmachine of droger aan vervanging toe? Of ben je op zoek naar een droger bij je Bosch wasmachine? Dan heeft Bosch nu een leuke actie voor je, want bij aankoop van een nieuwe XXL wasmachine of droger krijg je nu een gratis stoomstation t.w.v. € 175,-!

Bosch Serie | 8 en HomeProfessional wasmachine en droger

Met de Bosch wasmachines uit de Serie | 8 en HomeProfessionel wordt jouw niet alleen betere was- en droogresultaten aangeboden, maar heb je ook meer gebruiksgemak en een lager energieverbruik. Met deze wasmachines en drogers kan jij efficiënter wassen en drogen. Dit komt onder andere doordat ze voorzien zijn van een extra grote trommelinhoud. Wassen met een grote trommelinhoud is niet alleen super efficiënt, maar ook energiezuinig. Zelfs als je niet de hele trommel vult, dan zorgt de grote trommelinhoud ervoor dat er minder kreukvorming ontstaat. Bovendien wordt het energie- en waterverbruik ook nog eens automatisch aangepast waardoor je 1 kilo wasgoed net zo energiezuinig wast en droogt als een volle belading met 9 kilo!

Actievoorwaarden

Koop nu tussen 15 oktober en 15 december 2014 een nieuwe Bosch XXL wasmachine of droger en krijg een gratis stoommachine t.w.v. € 175,-. Dankzij deze actie kan jij nu optimaal wassen, drogen, stomen én strijken, met perfect wasgoed als resultaat. Kijk op de actiesite van Bosch voor meer informatie.

De volgende actiemodellen doen mee aan de actie:
Wasmachines
    WAY32541NL
    WAQ28446NL
    WAS28445NL

Drogers
    WTW87560NL
    WTY87700 Home Professional


Je kan online het registratieformulier invullen en opsturen vergezeld met een kopie van het aankoopbewijs of een geprint registratieformulier met bewijs van aankoop opsturen naar onderstaand adres:
    BSH Huishoudapparaten B.V.
    T.a.v. Bosch secretariaat
    Antwoordnummer 534
    2130 WB Hoofddorp


Inzendingen na de uiterste inzenddatum van 15 januari 2015 worden niet gehonoreerd. Lees de volledige actievoorwaarden terug op de Bosch actiesite.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top