Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 01 november 2013

Ontvang een jaar gratis wasmiddel bij de Siemens iSensoric wasmachines

De nieuwste wasmachines van Siemens zitten vol innovatieve oplossingen en functies. Bij aankoop van een actiemodel wasmachine krijg je nu ook nog eens een jaar gratis wasmiddel t.w.v. 100 euro!

Siemens iSensoric

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van wassen is iSensoric van Siemens. Dit is een slim systeem met sensoren dat de hoeveelheid wasgoed en de vervuilingsgraad herkent en hier automatisch het wasproces op aan past.

Welke vlekken je ook in je kleding hebt, met de speciale programma’s van deze nieuwe Siemens wasmachine zijn deze verleden tijd. Het anti-vlekken systeem kan de 16 meest hardnekkige vlekken aan, zelfs tomaatvlekken! Andere opties van bepaalde modellen zijn bijvoorbeeld outdoor+impregneren, speedPerfect of het automatische doseringssysteem iDos. De nieuwe wasmachines zijn super zuinig en met het brede scala aan programma’s past het precies bij je levensstijl.

Wat moet je doen?

Wanneer je tussen 1 november en 31 januari 2014 een actiemodel iSensoric wasmachine of warmtepompdroger koopt krijg je een Persil waspakket t.w.v. 100 euro gratis! Je kan ook kiezen voor een cashback van 50 euro. Zo wordt wassen met Siemens nóg aantrekkelijker.

Lees meer over deze actie op de Siemens actiepagina. En ook de actievoorwaarden zijn hier terug te vinden.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top