Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 23 augustus 2010

Opmerkelijke vaatwassers

Vaatwassers saai? Niet meer! De meest technische snufjes en mooie designs zijn terug te vinden in de vaatwassers van tegenwoordig.

Pratende vaatwassers

Wat dacht je bijvoorbeeld van de ‘Talkie’ van Electrolux. Op het eerste gezicht zie je niets speciaals, maar deze revolutionaire afwasmachine is de allereerste die je verbaal de afwasprogramma’s uitlegt! Dit apparaat geeft je advies en licht bovendien mogelijke opties toe. De vaatwasser waarschuwt je zelfs indien de watertoevoer afgesloten zou raken.

Supersnelle vaatwassers

Bosch komt met dé oplossing voor plotseling bezoek terwijl al je servies nog vuil in de vaatwasser staat. Met de functie ‘Vario-speed” is het mogelijk de afwastijd met maar liefst de helft te verkorten!

Vaatwassers met design

De vaatwasser ‘ Interior Light’ van Siemens is een echte eyecatcher. De afwasmachine ziet er uit als een gewoon keukenkastje, totdat hij opengaat. De binnenkant wordt namelijk verlicht door een prachtige blauwe LED verlichting. Erg praktisch bij het in- en uitruimen, maar vooral erg mooi om te zien.

Overige snufjes op vaatwassers

Verder zijn er ook vaatwassers met een watersensor die precies meten hoe vies de vaat is. Hier wordt dan de hoeveelheid water en wasmiddel en het beste programma en temperatuur op afgestemd. Dit kan je uiteindelijk geld besparen en is natuurlijk ook beter voor het milieu. Ook zijn er afwasmachines die zich aanpassen aan de wastablet. Bij bijvoorbeeld 3-in-1 tabletten houdt het apparaat rekening met de spoelcyclus.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top