Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 24 september 2012

Pak zweetplekken en vieze geurtjes aan!

Niks is zo vervelend dan gele vlekken in de okselrand van een wit hemd of T-shirt. Maar ook kledingstukken die een vies luchtje hebben, zijn niet echt fijn.

Gele vlekken of nare geurtjes? Wacht niet langer!

Gele vlekken ontstaan doordat je een deodorant gebruikt met alcohol of parfum. Zie je dat je gele vlekken in een bovenstuk hebt zitten, was deze dan zo snel mogelijk.

Hier wat tips!

Vloeibaar wasmiddel doet vaak de truc wel. Smeer de vlek hiermee in, laat het een halfuur lang intrekken en was het vervolgens met je andere wasgoed mee.

Een mengsel van azijn en water wil ook nog wel eens werken. Behandel de vlek met het mengsel, laat ook dit een halfuur intrekken

Gebruik hiervoor vloeibaar wasmiddel, behandel de vlek hiermee, laat het een half uur intrekken en was het daarna gewoon met je andere wasgoed mee.

Een oude truc is azijn met water mengen en dat op de vlek aanbrengen, ook dit moet je een half uur in laten trekken en vervolgens gewoon met je was mee wassen.

Zoals wel bij meerdere vlekken is zout ook een goede optie. Meng vier eetlepels zout met een kopje heet water en breng het aan op de gele vlek. Even laten intrekken en vervolgens gewoon wassen.

Vieze geurtjes

Nare geurtjes verwijder je met soda. Maak de vlek nat met warm water en wat soda. Laat het mengsel een halfuurtje intrekken en was het daarna. De geur moet nu verdwenen zijn. Ook vlekkenzout kan werken als geurvreter. Strooi het op de niet-fris-ruikende plekken en laat het intrekken, desnoods de hele nacht. Verwijder daarna het zout en was het kledingstuk. Alle nare geurtjes zijn verdwenen!
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top