Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 28 februari 2009

Panasonic introduceert wasmachines

Panasonic kennen we natuurlijk van de Plasma televisies en Blu-ray spelers. Maar wist u al dat Panasonic binnenkort ook wasmachines gaat verkopen? Goedkoop zullen de energiezuinige wasautomaten niet zijn. De prijs van een wasautomaat ligt ongeveer tussen de 700 en 900 euro!

Panasonic witgoed veroverd Europa

Met drie verschillende modellen zal Panasonic de strijd aan gaan met witgoed merken als Bosch en Siemens. Panasonic zal met haar wasmachines niet alleen de markt in Nederland gaan bestormen, maar ook in België, Frankrijk, Groot-Brittannië, Spanje, Polen en Duitsland.

Milieubewuste wasmachines

Maik Stahlbock, verantwoordelijk voor de Panasonic witgoed tak, vertelt dat er ondanks de crisis nog steeds een trend van milieubewustheid is. Panasonic probeert zich daarom te onderscheiden op het gebied van milieuvriendelijke technologieën. Anders dan bij andere wasmachines, is de wastrommel van Panasonic schuin geplaatst. Hierdoor bespaart u per wasbeurt nog meer water.

Kans van slagen

Panasonic denkt terrein te winnen met zijn milieuvriendelijke wasmachines. Volgens topman van Panasonic Haruyuki Ishio, is er in Europa een sterke vorm van milieubewustheid en geeft Panasonic witgoed zeker kans van slagen.

Dat blijkt wel, want de Europese witgoedmarkt is voor Panasonic nu al goed voor ruim 325 miljoen euro. In 2014 streeft Panasonic er zelfs naar om dit bedrag te verdubbelen!

Mooi maar dure wasmachines

We zijn benieuwd of deze wasautomaten van Panasonic de Nederlandse markt gaan veroveren. Qua design echt een topper. Maar de prijs? Die liegt er niet om. We vertelden het al eerder, de prijs van een Panasonic wasmachine zal tussen de 700 à 900 euro kosten.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top