Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 09 maart 2012

Pluche knuffeldieren wassen

Ook knuffeldieren moeten regelmatig in de was. Zeker als ze van je hond zijn, kunnen ze behoorlijk stinken. Natuurlijk wil je wel dat de vorm erin blijft zitten nadat hij in de wasmachine en droger is geweest. Voor de hond maakt dat niet zo veel uit, maar je zoon of dochter zal het niet zo leuk vinden als het beestje dat ooit een konijntje was nu op een egel lijkt.

Wasmiddel en programma

Een knuffelbeest kun je het beste wassen met een wolwasmiddel of een fijnwasmiddel en dan het liefst op een wol-wasprogramma. Veel wasmachines beschikken over zo’n speciaal programma, zo ook de Samsung WF8604AFC. Zorg er in ieder geval voor dat je op een lage temperatuur wast, het liefst op dertig graden. Pas goed op dat er geen losse onderdelen aan de knuffel zitten, stop hem desnoods voor de zekerheid in een waszak of kussensloop.

Drogen

Na de wasbeurt kun je hem het beste gewoon laten drogen. Tenzij je een droger heb die heel voorzichtig met je kleding omgaat zoals bijvoorbeeld de Samsung SDC14709. Deze beschikt over een ‘Diamond Drum’ die je kostbare wasgoed beschermt tijdens het droogproces.

Na afloop heb je weer een schone en frisse knuffel.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top