Jouw ervaring telt voor ons
Geplaatst op 26 november 2014

Samsung Crystal Blue: intelligente schoonheid

De nieuwe Samsung wasmachine met Crystal Blue zijn van alle gemakken voorzien. Naast handige functies als Smart Control en een intuïtief touchscreen hebben ze ook een elegant design én zijn ze super zuinig. Meer weten? Lees dan verder!

Samsung Smart Control

Smart Control is een handige app die je kan gebruiken om je wasbeurt te volgen. Je zal overigens nooit meer vergeten je was uit de wasmachine te halen, want je krijgt een berichtje wanneer de was klaar is.

Design wasmachines

Het design van de Crystal Blue wasmachines is in één woord te omschrijven: elegant. Het naadloze design en natuurlijke vormen zorgen voor een compleet nieuwe look. Zelfs het zeepbakje is stijlvol weggewerkt. De kristalblauwe deur is een echte eyecatcher. Er zitten geen grove en onnodige knoppen op de Samsung wasmachines. Bediening gaat via de touch toetsen. Met een aanraking kies je de gewenste instelling.

EcoBubble technologie

Uiteraard zijn de Samsung Crystal Blue wasmachines voorzien van de speciale EcoBubble technologie. Dankzij deze technologie kan je ook op koude temperaturen wassen met hetzelfde resultaat wanneer je zou wassen op hoge temperaturen. Het wasmiddel dringt door deze technologie sneller en beter door in je wasgoed waardoor perfecte resultaten worden behaald.

Dankzij de Samsung EcoBubble technologie zijn de wasmachines super zuinig.

Meer weten?

Wil je meer weten over de Samsung Crystal Blue lijn? Bekijk hier dan de speciale pagina. Hier vind je meer informatie en zie je een overzicht van onze Crystal Blue wasmachines.

Overige Samsung wasmachines vind je hier. Heb je al een Samsung wasmachine en ben je op zoek naar een goede droger? Klik dan hier.

Er is nu tijdelijk een cashback actie op de Samsung Crystal Blue lijn. Meer informatie vind je op de speciale Crystal Blue actiepagina. Let op, deze actie loopt t/m 31 december 2014.
Om je zo goed mogelijk te helpen gebruikt wasmachine.nl cookies – Meer informatie over cookies. Melding sluiten
loadingLoading...
To Top